account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjelp oss å forbedre nettstedet vårt
    Svar på et par raske spørsmål for å evaluere besøket ditt.

    Slik tar du en skjermkopi

    Du ka ta stillbilder of en hvilken som helst skjerm på enheten som skjermkopi. Skjermkopier lagres automatisk i Album.

    Slik tar du skjermbilder

    1. Trykk på hold inne på/av-tasten til det vises et forespørselsvindu.
    2. Trykk på .

    Du kan også ta et skjermbilde ved å trykke på og holde på/av-tasten og volum ned-tasten samtidig.

    Slik viser du skjermbildet

    1. Dobbelttrykk på statuslinjen for å vise varselpanelet.
    2. Trykk på skjermkopien.

    Du kan også vise skjermkopier i Album-appen.

    Var denne informasjonen nyttig?
    Ja Nei
    Tilbakemeldingen din er verdifull for oss!
    Hvorfor fant du denne informasjonen nyttig?
    Send inn
    Takk. Vi setter pris på tilbakemeldingen din!
    Finn produktet ditt
    Find
    På Xperia™-enheten, gå til Innstillinger > Om telefon/nettbrett > Modellnummer
    Find
    På Xperia™-enheten, gå til Innstillinger > Om telefon/nettbrett > Modellnummer