Brytertilgang

Med brytertilgang kan du bruke Xperia™-enheten din ved hjelp av en eller flere brytere. En bryter er en enhet som brukes til å sende tastesignaler til Android-enheten. Dette kan være nyttig for brukere som har nedsatt mobilitet. Du finner mer informasjon om brytertilgang i Innstillinger > Tilgjengelighet > Brytertilgang > INNSTILLINGER > Hjelp og tilbakemelding.

Slik aktiverer eller deaktiverer du brytertilgang

1. Startskjerm trykker du på .
    2. Finn og trykk på Innstillinger > Tilgjengelighet > Brytertilgang.
    3. Trykk på glidebryteren for å aktivere eller deaktivere funksjonen, og trykk deretter på OK.