account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
Close
Hjelp oss å forbedre nettstedet vårt
Svar på et par raske spørsmål for å evaluere besøket ditt.

Brukerstøtte-app

Bruk Brukerstøtte-appen på enheten for å bla gjennom brukerhåndbøker og feilsøkingshåndbøker og til å finne informasjon om programvareoppdateringer og annen produktrelatert informasjon.

Slik får du tilgang til Brukerstøtte-appen

  1. Startskjerm trykker du på .
  2. Finn og trykk på . Deretter velger du ønsket brukerstøtteelement.

Koble til Internett når du bruker Brukerstøtte-appen for beste tilgjengelige støtte.

Var denne informasjonen nyttig?
Ja Nei
Tilbakemeldingen din er verdifull for oss!
Hvorfor fant du denne informasjonen nyttig?
Send inn
Takk. Vi setter pris på tilbakemeldingen din!
Finn produktet ditt
Find
På Xperia™-enheten, gå til Innstillinger > Om telefon/nettbrett > Modellnummer
Find
På Xperia™-enheten, gå til Innstillinger > Om telefon/nettbrett > Modellnummer