Velge mobilnett

• Ett WCDMA-nettverk
    • Ett GSM-nettverk
    • Ett WCDMA- og ett GSM-nettverk
    • Ett LTE-, ett WCDMA- og ett GSM-nettverk

Enheten veksler automatisk mellom mobilnett avhengig av hvilke mobilnett som er tilgjengelig der du befinner deg. Du kan også manuelt konfigurere enheten til å bruke en spesiell type mobilnettverksmodus, for eksempel WCDMA eller GSM.

Forskjellige statusikoner vises i statuslinjen avhenge av typen eller modusen til nettverket som du er koblet til. Gå til Statusikoner for å se hvordan de forskjellige statusikonene ser ut.

Slik velger du en nettverksmodus

1. Startskjerm trykker du på .
    2. Finn og trykk på Innstillinger > Mer > Mobilnett.
    3. Trykk på Foretrukket nettverkstype og velg deretter en nettverksmodus.

Slik velger du et annet nettverk manuelt

1. Startskjerm trykker du på .
    2. Finn og trykk på Innstillinger > Mer > Mobilnett > Nettverksoperatører.
    3. Trykk på Søkemodus, og velg deretter Manuelt.
    4. Velg et nettverk.

Hvis du velger et nettverk manuelt, vil ikke enheten søke etter andre nettverk selv om du beveger deg utenfor rekkevidden til nettverket du valgte manuelt.

Slik aktiverer du automatisk nettverksvalg

1. Startskjerm trykker du på .
    2. Finn og trykk på Innstillinger > Mer > Mobilnett > Nettoperatører.
    3. Trykk på Søkemodus, og velg deretter Automatisk.