Slik organiserer du meldinger

Slik sletter du en melding

1. Startskjerm trykker du på . Deretter finner du og trykker på .
    2. Trykk på samtalen som inneholder meldingen du vil slette.
    3. Berør og hold nede meldingen du vil slette, og trykk deretter på Slett melding > SLETT.

Slik sletter du samtaler

1. Startskjerm trykker du på , og deretter finner du og trykker på .
    2. Trykk på og deretter på Slett samtaler.
    3. Merk avmerkingsboksene for de samtalene du vil slette, og trykk deretter på > SLETT.

Slik setter du en stjerne ved en melding

1. Startskjerm trykker du på , og deretter finner du og trykker på .
    2. Trykk på samtalen som du vil åpne.
    3. Berør og hold nede meldingen du vil stjernemerke, og trykk deretter på Legg til stjerne.
    4. Hvis du vil fjerne en stjerne fra en melding, holder du inne den stjernemerkede meldingen og trykker på Slett stjerne.

Slik viser du meldinger med stjerner

1. Startskjerm trykker du på , og deretter finner du og trykker på .
    2. Trykk på og deretter på Stjernemerkede meld..
    3. Alle meldinger med stjerne vises i en liste.

Slik søker du etter meldinger

1. Startskjerm trykker du på , og deretter finner du og trykker på .
    2. Trykk på .
    3. Skriv inn søketeksten. Søkeresultatet vises i en liste.