Lytte til musikk

Bruk Musikk-appen til å lytte til favorittmusikken din og favorittlydbøkene dine.

Oversikt over musikkspilleren

1 Minimer fullskjermavspilleren
    2 Søk i alle sangene som er lagret på enheten
    3 Vis den gjeldende avspillingskøen
    4 Vis menyvalg
    5 Albumbilde (hvis tilgjengelig)
    6 Legg til eller fjern en sang fra favoritter
    7 Forløpt tid for gjeldende sang
    8 Legg til sang i en spilleliste
    9 Fremdriftsindikator – dra indikatoren eller trykk langs linjen for å spole fremover eller bakover.
    10 Totaltid for gjeldende sang
    11 Gjenta alle sangene i gjeldende avspillingskø
    12 Trykk for å gå til neste sang i avspillingskøen. Berør og hold nede for å spole fremover i gjeldende sang.
    13 Spill eller stans en sang midlertidig
    14 Trykk for å gå til forrige sang i avspillingskøen. Berør og hold nede for å spole bakover i gjeldende sang.
    15 Spill av sanger i gjeldende avspillingskø i tilfeldig rekkefølge

Musikk-startskjerm

Musikk-startskjerm

1 Trykk på øverst i venstre hjørne for å åpne Musikk-menyen
    2 Rull opp eller ned for å vise innhold
    3 Spill av en sang med Musikk-appen
    4 Spill alle sangene i modus med tilfeldig rekkefølge
    5 Gå tilbake til musikkspillerskjermen

Slik spiller du av en sang med Musikk-appen

1. Startskjerm trykker du på , og deretter finner du og trykker på .
    2. Trykk på .
    3. Velg en musikkategori.
    4. Trykk på en sang for å spille den av.

Du kan kanskje ikke spille av opphavsrettsbeskyttede elementer. Kontroller at du har de nødvendige rettighetene til innhold du ønsker å dele.

Slik finner du sangrelatert informasjon på Internett

• Ta hurtig på albumbildet og ta hurtig på Mer om dette mens et sang spilles av i musikkappen.

Internett-ressurser som er relatert til sangen, kan omfatte videoer på YouTube™, sangtekst og artistinformasjon på Wikipedia.

Slik redigerer du musikkinformasjon og laster ned albumbilder

1. I Musikk-appen trykker du på albumbildet og deretter på Edit music info.
    2. Rediger informasjonen etter ønske.
    3. Trykk på og velg et alternativ for å angi eller laste ned albumbilde.
    4. Når du er ferdig, trykker du på Lagre.

Du kan også angi at albumbilder skal lastes ned automatisk i Musikk-menyen, under Innstillinger.

Slik justerer du lydvolumet

• Trykk volumtasten opp eller ned.

Slik minimerer du musikkappen

• Når en sang spilles av, trykker du på for å gå til Startskjerm. Musikkappen fortsetter å kjøre i bakgrunnen.

Slik åpner du Musikk-appen når den spiller i bakgrunnen

• Dra statuslinjen nedover og trykk på Musikk-appen mens en sang spilles i bakgrunnen.
    • Alternativt kan du gå til Startskjerm, trykke på og deretter finne og trykke på .