Slik unngår du duplikatoppføringer i Kontakter-appen

Du kan få duplikatoppføringer i Kontakter-appen dersom kontaktene synkroniseres med en ny konto eller kontaktinformasjon importeres på en annen måte. I så fall kan du koble sammen to kontakter til én oppføring. Hvis du kobler sammen oppføringer ved en feiltakelse, kan du splitte dem igjen senere.

Slik kobler du sammen kontakter

1. Startskjerm trykker du på og deretter på .
    2. Trykk og hold kontakten du vil koble sammen med en annen kontakt.
    3. Merk av for kontakten du vil koble den første kontakten sammen med.
    4. Trykk på og deretter på Knytt sammen. Informasjonen fra den første kontakten legges til den andre kontakten, og de tilkoblede kontaktene vises som én kontakt i kontaktlisten.
    5. Trykk på Knytt sammen for å bekrefte.

Slik deler du koblede kontakter

1. Startskjerm trykker du på og deretter på .
    2. Trykk på den sammenkoblede kontakten du vil redigere, og trykk deretter på .
    3. Trykk på og deretter på Del opp.
    4. Trykk på Del opp for å bekrefte.