Finne en enhet som har blitt borte

Finne enheten på et kart

Hvis du har en Google™-konto, kan Internett-tjenesten «Protection by my Xperia» hjelpe deg å finne og beskytte enheten hvis du mister den. Hvis du har aktivert denne tjenesten på enheten, kan du:

• Finne enheten på et kart.
    • Spille av en alarm, selv om enheten er i Ikke forstyrr-modus.
    • Låse enheten eksternt og få enheten til å vise kontaktinformasjonen din til den som eventuelt måtte finne den.
    • Som en siste utvei slette enhetens interne og eksterne minne eksternt.

Hvis du har slettet det interne minnet på enheten med Internett-tjenesten «Protection by my Xperia», må du logge deg på en Google™-konto som tidligere har vært synkronisert på denne enheten, neste gang du slår på enheten.

«Protection by my Xperia»-tjenesten kan være utilgjengelig i enkelte land eller områder.

Slik aktiverer du Protection by my Xperia

1. Kontroller at enheten har en aktiv datatilkobling og aktiver stedstjenester på enheten din.
    2. Startskjerm trykker du på .
    3. Finn og trykk på Innstillinger > Låseskjerm og sikkerhet > Beskyttelse av my Xperia > Aktiver.
    4. Merk av i avmerkingsboksen for å godta betingelsene og vilkårene for tjenesten, og trykk deretter på GODTA.
    5. Hvis du blir bedt om det, logger du deg på Google™-kontoen din, eller oppretter en ny konto hvis du ikke har en.
    6. For å bekrefte at Protection by my Xperia-tjenesten kan finne enheten din, går du til myxperia.sonymobile.com og logger på med Google™-kontoen din.

Hvis du deler en enhet med flere brukere, må du være oppmerksom på at Protection by my Xperia-tjenesten bare er tilgjengelig for brukeren som er logget på som eier.

Finne, låse eller sletter en enhet som er blitt borte.

Google tilbyr en nettjeneste for posisjonering og sikkerhet som heter Finn min enhet . Etter at du har logget deg på en Google-konto, er Finn min enhet slått på som standard. Hvis du mister enheten din, kan du bruke Finn min enhet til å:

• Finne og vise hvor enheten din befinner seg på et kart.
    • Låse enheten og vise en melding på låseskjermen.
    • Låse opp enheten og tilbakestille den ved å slette innholdet på den.
    • Aktivere ringelyden, som om lyden er slått av.

Enheten din må være slått på, ha en Internett-tilkobling og ha stedstjenesten aktivert. Det er ikke sikkert at Finn min enhet -tjenesten er tilgjengelig i alle land eller regioner.

Hvis du vil ha mer informasjon om Finn min enhet , kan du gå til https://support.google.com/ .

Hvis du sletter enheten eksternt ved hjelp av Finn min enhet , må du skrive inn brukernavnet og passordet for en Google-konto for å kunne bruke enheten igjen. Dette kan være en hvilken som helst Google-konto som er konfigurert på enheten som en eier. Hvis du ikke kan gi disse opplysningene under oppsettet, vil du ikke kunne bruke enheten i det hele tatt etter en tilbakestilling.

Slik kan du bekrefte at enheten din kan lokaliseres