account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjelp oss å forbedre nettstedet vårt
    Svar på et par raske spørsmål for å evaluere besøket ditt.

    Favoritter

    Kontakter du merker som favoritter, vises under favorittfanen i Kontakter-appen sammen med kontaktene du ringer oftest. Dette gir deg raskere tilgang til disse kontaktene.

    Slik merker eller fjerner du merket for en kontakt som favoritt

    1. Startskjerm trykker du på , og deretter trykker du på .
    2. Trykk på kontakten du vil legge til eller fjerne fra favoritter.
    3. Trykk på .

    Slik viser du favorittkontaktene

    1. Startskjerm trykker du på og deretter på .
    2. Trykk på Favoritter.
    Var denne informasjonen nyttig?
    Ja Nei
    Tilbakemeldingen din er verdifull for oss!
    Hvorfor fant du denne informasjonen nyttig?
    Send inn
    Takk. Vi setter pris på tilbakemeldingen din!
    Finn produktet ditt
    Find
    På Xperia™-enheten, gå til Innstillinger > Om telefon/nettbrett > Modellnummer
    Find
    På Xperia™-enheten, gå til Innstillinger > Om telefon/nettbrett > Modellnummer