Slik forbedrer du lyden

Slik forbedrer du lydkvaliteten med Equalizer

1. Åpne Musikk-menyen, og trykk deretter på Innstillinger > Lydinnstillinger > Lydeffekter > Equalizer.
    2. Dra i frekvensbåndknappene for å justere lyden manuelt. Hvis du vil velge et forhåndsinnstilt arrangement, trykk på for å velge et arrangement, deretter på OK for å bekrefte.

Slik slår du på surroundlyd-funksjonen

1. Åpne Musikk-menyen, og trykk deretter på Innstillinger > Lydinnstillinger > Lydeffekter > Surroundlyd (VPT).
    2. Knips mot venstre eller høyre for å velge en innstilling, og trykk deretter på OK for å bekrefte.