Redigere tekst

Du kan velge, klippe, kopiere og lime inn tekst idet du skriver. Dobbelttrykk på teksten for å vise redigeringsalternativer på applinjen.

Applinje

Følgende handlinger er tilgjengelige for den valgte teksten:

• Kopier
    • Lim inn
    • Del
    • Merk alt
    • Hjelp

Lim inn -alternativet vises bare når du har lagret tekst på utklippstavlen.

Slik velger du tekst

1. Dobbelttrykk på et ord for å utheve det.
    2. Du kan dra tappene på hver side av det uthevede ordet for å velge mer tekst.

Slik redigerer du tekst

1. Dobbelttrykk på et ord for å vise applinjen.
    2. Velg teksten du vil redigere, og bruk deretter programlinjen til å utføre de ønskede endringene.

Slik bruker du forstørrelsesfunksjonen

• Når du skriver inn tekst, tar du hurtig på og holder nede tekstfeltet for å vise teksten forstørret, og for å plassere markøren der du ønsker innen tekstfeltet.