Laste ned apper fra andre kilder

Når enheten er satt til å tillate nedlastinger fra andre kilder enn Google Play™, kan du laste ned apper direkte fra andre webområder ved å følge nedlastingsinstruksjonene for webområdet.

Hvis du installerer apper av ukjent eller upålitelig opprinnelse, kan det skade enheten. Last bare ned apper fra pålitelige kilder. Kontakt appleverandøren hvis du har spørsmål.

Hvis du bruker en enhet med flere brukere, er det bare eieren, dvs. den primære brukeren, som kan tillate nedlastinger fra andre kilder enn Google Play™. Endringer som gjøres av eieren, påvirker alle andre brukere.

Slik aktiverer eller deaktiverer du nedlasting av apper fra andre kilder

1. Startskjerm trykker du på .
    2. Finn og trykk på Innstillinger > Låseskjerm og sikkerhet.
    3. Trykk på Ukjente kilder-glidebryteren.
    4. Trykk på OK.

Enkelte apper må ha tilgang til data, innstillinger og ulike funksjoner på enheten for å fungere slik de skal. Du må bare installere og gi tillatelse til apper som du stoler på. Du kan se tillatelsene du har gitt til en nedlastet app og også endre statusen ved å trykke på appen under Innstillinger > Programmer.