Vise filer på en annen enhet med Cast

Du kan skyve medieinnhold fra enheten til en annen enhet som er koblet til det samme ‎Wi-Fi -nettverket. Mottakerenheten må kunne fungere som en DMR-enhet (Digital Media Renderer) og spille av innhold som mottas fra enheten din. Eksempler på DMR-enheter er TV-er eller PC-er som kjører Windows® 7 eller nyere.

Slik viser du bilder eller videoer på en klientenhet med Cast

1. Kontroller at DMR-klienten er riktig konfigurert, og at den er koblet til samme ‎Wi-Fi -nettverk som enheten din.
    2. Startskjerm trykker du på .
    3. Finn og trykk på Album.
    4. Bla gjennom og åpne bildene og videoene som skal vises.
    5. Sveip ned statuslinjen med to fingre, og trykk deretter på og velg enheten du vil dele innholdet med.
    6. Hvis du vil slutte å dele bildet eller videoen med en klientenhet, trykker du på og velger Stopp castingen.

Du kan også se Google Cast-enheter på listen når du trykker på .

Slik spiller du et musikkspor på en klientenhet ved bruk av Cast

1. Kontroller at DMR-klienten er riktig konfigurert, og at den er koblet til samme ‎Wi-Fi -nettverk som enheten din.
    2. Startskjerm trykker du på , og deretter finner du og trykker på .
    3. Velg en musikkategori, og bla til sporet som du vil dele, trykk deretter på sporet.
    4. Trykk på og velg en klientenhet å dele innholdet med. Sporet starter på enheten du velger.
    5. Du kobler fra klientenheten ved å trykke på og velge Stopp castingen.

Du kan også se Google Cast-enheter på listen når du trykker på .