Konferanseanrop

Med konferanse- eller gruppeanrop kan du snakke med to eller flere personer samtidig.

Kontakt den lokale nettoperatøren for å få detaljer om antall deltakere som kan legges til et konferanseanrop.

Slik starter du et konferanseanrop

1. Trykk på under et aktivt anrop. Anropslisten vises.
    2. Trykk på for å vise ringetastaturet.
    3. Slå nummeret til den andre deltakeren, og trykk på . Den første deltakeren settes midlertidig på vent.
    4. Trykk på for å legge den andre deltakeren til samtalen og starte konferanseanropet.
    5. Gjenta de relevante trinnene ovenfor for å legge til flere deltakere til samtalen.

Slik har du en privat samtale med en deltaker i et konferanseanrop

1. Trykk på Behandle konferanse under et aktivt konferanseanrop.
    2. Trykk på den egne knappen for deltakeren som du ønsker å ha en privat samtale med.
    3. Når du vil avslutte den private samtalen og gå tilbake til konferanseanropet, trykker du på .

Slik frigir du en deltaker fra et konferanseanrop

1. Trykk på Behandle konferanse under et aktivt konferanseanrop.
    2. Trykk på ved siden av deltakeren du vil frigi.

Slik avslutter du et konferanseanrop

• Under konferanseanropet trykker du på .