Begrense anrop

Du kan blokkere alle eller visse kategorier av innkommende og utgående anrop. Hvis du har mottatt en PIN2-kode fra tjenesteleverandøren, kan du også bruke en liste over faste numre (Fixed Dialling Numbers - FDN) til å begrense utgående anrop. Hvis abonnementet ditt omfatter en mobilsvartjeneste, kan du sende alle innkommende anrop fra en bestemt kontakt direkte til mobilsvar.

FDN støttes ikke av alle nettoperatører. Kontakt nettoperatøren for å kontrollere om SIM-kortet ditt eller nettjenesten støtter denne funksjonen.

Slik blokkerer du anrop og meldinger fra et bestemt nummer

1. Startskjerm trykker du på .
    2. Finn og trykk på > Innstillinger > Blokker numre > Legg til et nummer.
    3. Tast inn telefonnummeret du vil blokkere anrop og tekstmeldinger fra, og trykk deretter på BLOKKÉR.

Slik aktiverer eller deaktiverer du faste numre

1. Startskjerm trykker du på .
    2. Finn og trykk på Innstillinger > Anrop > Faste numre.
    3. Velg Slå på faste nummer hvis du vil aktivere faste numre. Velg Slå av faste nummer hvis du vil deaktivere faste numre.
    4. Skriv inn PIN2-koden, og trykk på OK.

Slik får du tilgang til listen over godkjente anropsmottakere

1. Startskjerm trykker du på .
    2. Finn og trykk på Innstillinger > Anrop.
    3. Trykk på Faste numre > Faste numre.

Slik endrer du PIN2-koden for SIM-kortet

1. Startskjerm trykker du på .
    2. Finn og trykk på Innstillinger > Anrop.
    3. Trykk på Faste numre > Endre PIN2.
    4. Skriv inn den gamle PIN2-koden for SIM-kortet, og trykk på OK.
    5. Skriv inn den nye PIN2-koden for SIM-kortet, og trykk på OK.
    6. Bekreft den nye PIN2-koden, og trykk på OK.

Slik sender du innkommende anrop fra en bestemt kontakt direkte til mobilsvar

1. Startskjerm trykker du på .
    2. Finn og trykk på .
    3. Velg ønsket kontakt.
    4. Trykk på > .
    5. Merk av i avmerkingsboksen ved siden av Alle anrop til mobilsvar.
    6. Trykk på Lagre.