Slik sikkerhetskopierer du kontakter

Du kan bruke intern lagring, et minnekort eller et SIM-kort for å sikkerhetskopiere kontakter.

Slik eksporterer du alle kontaktene til intern lagring

1. Startskjerm trykker du på og deretter på .
    2. Trykk på og deretter på Importering/eksportering > Eksport til SD-kort eller intern lagring (VCF-fil).
    3. Trykk på > Vis intern lagring.
    4. Trykk på og deretter på enhetens modellnummer ved siden av .
    5. Velg en målmappe eller trykk enkelt på Lagre.

Slik eksporterer du alle kontaktene til et minnekort

1. Startskjerm trykker du på og deretter på .
    2. Trykk på og deretter på Importering/eksportering > Eksport til SD-kort eller intern lagring (VCF-fil).
    3. Trykk på > SD card.
    4. Trykk på Lagre.

Slik eksporterer du kontakter til SIM-kortet

Når du eksporterer kontakter til SIM-kortet, er det mulig at ikke all informasjon blir eksportert. Dette skyldes den begrensede plassen på SIM-kort.

1. Startskjerm trykker du på og deretter på .
    2. Trykk på > Importering/eksportering.
    3. Trykk på Eksporter til SIM-kort.
    4. Trykk på OK.