Montering

Enheten støtter kun nano-SIM-kort. Nano-SIM-kortet og minnekortet har separate spor i samme holder. Pass på at du ikke bruker feil spor.

Du kan forhindre tap av data ved å slå av enheten eller deaktivere minnekortet før du trekker ut holderen for å ta nano-SIM-kortet eller minnekortet ut av enheten.

Slik setter du inn nano-SIM-kortet og minnekortet

Sette inn SIM-kortet og minnekortet

Ikke klipp eller skjær i SIM-kortet med for eksempel saks eller kniv, ettersom dette kan skade enheten din.

1. Åpne dekselet for nano-SIM-/minnekortsporet.
    2. Bruk fingerneglen til å trekke ut nano-SIM-kortbrettet.
    3. Plasser SIM-kortet i riktig retning, som vist i illustrasjonen.
    4. Sett minnekortet inn i minnekortsporet i riktig retning, som vist i illustrasjonen.
    5. Skyv forsiktig brettet inn i sporet igjen til det klikker på plass.

Slik tar du ut nano-SIM-kortet

1. Slå av enheten.
    2. Med skjermen vendt ned, åpne dekselet for nano-SIM-/minnekortsporet.
    3. Trekk ut nano-SIM-kortbrettet med fingerneglen.
    4. Fjern nano-SIM-kortet og skyv forsiktig brettet inn i sporet igjen til det klikker på plass.
    5. Lukk dekselet for nano-SIM-/minnekortsporet.

Slik tar du ut et minnekort

Ta ut minnekortet
    1. Slå av enheten.
    2. Med enheten vendt ned, åpne dekselet for nano-SIM-/minnekortsporet.
    3. Skyv minnekortet forsiktig inn for å løse det ut fra sporet. Ta ut minnekortet og lukk dekselet for nano-SIM-/minnekortsporet.