Appoversikt

Det kan hende at enkelte apper ikke er inkludert på enheten din, eller de støttes ikke av alle nettverk og/eller nettoperatører i alle områder.

Bruk Album-appen til å behandle, vise og redigere bildene og videoene dine.

Bla gjennom, søk etter og kjøp tusener av produkter direkte fra enheten din.

Beskytt enheten din mot virus, skadelig programvare, spionprogrammer, nettfisking og utnyttelse på Internett.

Bruk Kalkulator-appen til å utføre enkle regnestykker.

Bruk Kalender-appen til å holde orden på arrangementer og avtaler.

Bruk Kamera-appen til å ta bilder, og spille inn video.

Bruk Chrome-nettleseren til å navigere og vise nettsider, tekst og bilder, og til å behandle bokmerker.

Bruk Klokke-appen til å angi ulike alarmer og tidsur.

Bruk Kontakter-appen til å administrere telefonnumre, e-postadresser og annen kontaktinformasjon.

Få tilgang til dine nedlastede apper, dokumenter og bilder.

Bruk Duo™-appen til å utføre videoanrop.

Opprett, rediger og samarbeid med andre på dokumenter.

Lagre dokumentene og filene dine for enkel tilgang fra enhver enhet, del dem med venner og samarbeid med kollegaer.

Opprett, rediger og samarbeid med andre på regneark.

Opprett, rediger og samarbeid med andre om presentasjoner.

Bruk E-post-appen for å sende og motta e-poster via både personlige og jobbkontoer.

Bruk Facebook™-appen for sosiale nettverk med venner, familiemedlemmer og kollegaer rundt om i verden.

Bla gjennom og lytt til FM-radiostasjoner.

Bruk Gmail™-appen til å lese, skrive og organisere e-postmeldinger.

Søk etter informasjon på enheten din og på nettet.

Nyt musikk, filmer, apper og spill på enheten din, og få eksklusiv tilgang til unikt innhold som bare er tilgjengelig på Xperia™-enheter.

Vis hvor du befinner deg, finn andre steder og planlegg ruter med Google Maps™.

Bruk Meldinger-appen for å sende og motta tekst- og MMS-meldinger.

Bruk Musikk-appen for å organisere og spille musikk og lydbøker.

Ring ved å slå nummeret manuelt eller ved hjelp av funksjonen for smartringing.

Organiser, søk eller bla gjennom alle dine bilder og videoer.

Bruk Google Play Filmer & TV-appen til å se på filmer og TV-programmer du har kjøpt eller leid på Google Play.

Oppdag og spill av tusener av sanger med Google Play Musikk-appen.

Bruk Play Store™-appen til å finne apper du vil kjøpe eller laste ned gratis.

Hold kontakten med spillvenner og spillene du elsker å spille, handle på PlayStation®Store og mer.

Optimaliser innstillingene etter dine egne behov.

Bruk Brukerstøtte-appen til å få tilgang til brukerstøtte på enheten. Du kan for eksempel få tilgang til brukerhåndboken og feilsøkingsinformasjon, pluss tips og triks.

Bruk Video-appen til å spille av videoer på enheten din og dele videoer med venner.

Bruk stemmen til å søke etter ting på nettet.

Bruk Vær-appen til å vise værmeldinger.

Bruk What’s New-appen til å oppdage nye spill, apper og medieinnhold.

Bruk YouTube™ til å se på videoer fra brukere fra hele verden, og del dine egne.