Lading

Xperia Ear Duo Kommer med et portabelt ladeetui, som selv kan lades fra et strømuttak. Du må lade hovedenhetene før du bruker dem første gang. LED-lampen blir grønn når batterinivået er over 80 %. Hovedenheter med tomt batteri må lade i ca. 1,5 time før de er fulladet.

Hovedenhetene og ladeetuiet kan lades sammen eller separat. Et fulladet etui kan lade hovedenhetene opptil tre ganger.

For LED-indikatorstatus under lading, kan du se LED-indikatorer.

Hovedenhetene slår seg automatisk av når de er plassert i ladeetuiet.

Slik lader du Xperia Ear Duo

Xperia Ear Duo Lader
    1. Legg hovedenhetene i ladeetuiet.
    2. Koble USB Type-C-kontakten til USB Type-C-porten på ladeetuiet.
    3. Koble den andre enden av USB Type-C-kabelen til laderen.

Sørg for at du legger hovedenhetene i ladeetuiet med logoen vendt opp. Hvis du legger dem i i en vinkel, kan det skade ladekontakten i etuiet. Hvis du legger dem i opp-ned, kan det skade berøringsfeltet.

Bruk en USB Type-C -kabel (følger med) for å lade enheten. For anbefalt lader kan du se http://www.sonymobile.com/products/accessories/ .

Slik lader du bare hovedenhetene

• Legg hovedenhetene i ladeetuiet.

Slik lader du bare ladeetuiet

1. Uten å legge hovedenhetene i ladeetuiet kobler du USB Type-C -kontakten til USB Type-C -porten på ladeetuiet.
    2. Koble den andre enden av USB Type-C -kabelen til laderen.

Slik kontrollerer du batterinivået på Xperia Ear Duo

• Åpne Xperia Ear Duo-appen installert på Android- eller iOS-enheten din. Batterinivået vises.