Lading av Xperia Ear

Xperia Ear kommer med et portabelt ladeetui, som selv kan lades fra et strømuttak eller fra en datamaskin. Før du bruker Xperia Ear for første gang, må du lade den i minst 30 minutter. Du kan lade Xperia Ear og ladeetuiet samtidig.

Xperia Ear slår seg automatisk av når den er plassert i ladeetuiet.

Slik lader du ladeetuiet

Xperia Ear Lader
    1. Sett inn den ene enden av kabelen i Micro USB-porten på Xperia Ear-ladeetuiet.
    2. Sett inn den andre enden av USB-kabelen i laderen eller USB-porten på en datamaskin. Mens ladeetuiet lades, endres LED-lampen på bunnen av etuiet fra rødt til oransje. LED-lampen endres til grønt når den når 80 % batterinivå.

Det anbefales å bruke Sonys USB-kabler.

Slik lader du Xperia Ear

Xperia Ear Lading
    1. Åpne ladeetuiet ved å skyve lokket forover med tommelen.
    2. Plasser Xperia Ear i ladeetuiet og lukk lokket. Mens batteriet til Xperia Ear lades, endres LED-lampen på lokket fra rødt til oransje. LED-lampen endres til grønt når den når 80 % batterinivå.

Hvis lokket er låst i vertikal posisjon, må du ikke prøve å lukke lokket fordi det kan ødelegge hengselen. Dra forsiktig opp lokket for å låse opp hengselen.

Når du plasserer Xperia Ear i ladeetuiet, blinker LED-lampen på bunnen av etuiet tre ganger i en farge basert på batterinivået. Et fulladet etui kan brukes til å lade Xperia Ear opptil tre ganger uten å koble etuiet til et strømuttak eller en datamaskin.

Slik kontrollerer du batterinivået på Xperia Ear

1. Finn og trykk på Xperia Ear på appskjermen.
    2. Batterinivået vises.
    Mens Xperia Ear er i ladeetuiet, viser LED-lampen på lokket det estimerte batterinivået. En annen LED-lampe ved siden av laderens Micro USB-port viser batterinivået for ladeetuiet når det er koblet til en strømkontakt. Rødt Batterinivået er mindre enn 15 % og batteriet lades. Oransje Batterinivået er mellom 15 % og 80 % og batteriet lades. Grønt Batterinivået er over 80 % og batteriet lades.

Aktiver Batteripleie -funksjonen for å maksimere batterilevetiden. Du finner Batteripleie i Innstillinger -menyen i Xperia Ear-appen.