Wi-Fi

Bruk ‎Wi-Fi‎ for å surfe på Internett, laste ned apper og sende og motta e-poster. Når du har koblet til et ‎Wi-Fi‎-nettverk, husker enheten nettverket og kobler automatisk til neste gang nettverket er innenfor rekkevidde.

Enkelte ‎Wi-Fi‎-nettverk krever at du logger på en nettside før du får tilgang. Kontakt den aktuelle ‎Wi-Fi‎-administratoren hvis du vil ha mer informasjon.

Tilgjengelige ‎Wi-Fi‎-nettverk kan være åpne eller sikret:
  • Åpne nettverk er angitt med Icn sony stat sys wifi signal 4 ved siden av ‎Wi-Fi‎-nettverksnavnet.
  • Sikrede nettverk er angitt med Icn sony stat sys wifi lock ved siden av ‎Wi-Fi‎-nettverksnavnet.

Note

Enkelte ‎Wi-Fi‎-nettverk vises ikke i listen over tilgjengelige nettverk fordi de ikke kringkaster nettverksnavnet (SSID). Hvis du vet nettverksnavnet, kan du legge det til manuelt i listen over tilgjengelige ‎Wi-Fi‎-nettverk.

Slik slår du Wi-Fi på eller av

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
  2. Finn og trykk på Innstillinger > Wi-Fi.
  3. Trykk på glidebryteren for å aktivere eller deaktivere ‎Wi-Fi‎.

Note

Det kan ta noen sekunder før ‎Wi-Fi‎ aktiveres.

Slik kobler du til et Wi-Fi-nettverk automatisk

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
  2. Finn og trykk på Innstillinger > Wi-Fi.
  3. Trykk på glidebryteren for å slå på Wi-Fi. Alle tilgjengelige ‎Wi-Fi‎-nettverk vises.
  4. Trykk på et ‎Wi-Fi‎-nettverk for å koble til det. Angi passord for sikrede nettverk. Icn sony stat sys wifi signal 4 vises i statuslinjen når du er koblet til.

Tip

Trykk på Icn sony key menu og deretter på Oppdater for å søke etter nye tilgjengelige nettverk. Hvis du ikke kan koble til et ‎Wi-Fi‎-nettverk, kan du se de aktuelle feilsøkingstips.

Slik legger du til et Wi-Fi-nettverk manuelt

1. På Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
  2. Finn og trykk på Innstillinger > Wi-Fi.
  3. Trykk på Icn sony key menu > Legg til nettverk.
  4. Skriv inn Nettverksnavn (SSID)-informasjonen.
  5. Trykk på Sikkerhet-feltet for å velge en sikkerhetstype.
  6. Angi et passord om nødvendig.
  7. Hvis du vil redigere avanserte alternativer som proxy- og IP-innstillinger, merker du av for Avanserte alternativer og redigerer slik du ønsker.
  8. Trykk på Lagre.

Note

Kontakt administratoren for ‎Wi-Fi‎-nettverket for å få nettverks-SSID og passord.

Øke signalstyrken for Wi-Fi

Område for Wi-Fi-antenne

Du kan gjøre flere ting for å forbedre ‎Wi-Fi‎-mottaket:

• Flytt enheten nærmere ‎Wi-Fi‎-tilgangspunktet.
  • Flytt ‎Wi-Fi‎-tilgangspunktet bort fra alle potensielle hindringer eller forstyrrelser.
  • Ikke dekk til ‎Wi-Fi‎-antenneområdet på enheten (det merkede området på illustrasjonen).

Wi-Fi®-innstillinger

Når du er koblet til et ‎Wi-Fi‎-nettverk eller når det finnes tilgjengelige ‎Wi-Fi‎-nettverk i nærheten, kan du se statusen til disse nettverkene. Du kan også få enheten til å varsle deg når et åpent ‎Wi-Fi‎-nettverk registreres.

Slik aktiverer du Wi-Fi-nettverksvarsler

1. Slå på ‎Wi-Fi‎ hvis det ikke allerede er på.
  2. På Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
  3. Finn og trykk på Innstillinger > Wi-Fi.
  4. Trykk på Icn sony key menu > Avansert.
  5. Dra glidebryteren ved siden av Varsling om nettverk mot høyre.

Slik viser du detaljert informasjon om et tilkoblet Wi-Fi-nettverk

1. På Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
  2. Finn og trykk på Innstillinger > Wi-Fi.
  3. Trykk på ‎Wi-Fi‎-nettverket som du er koblet til. Detaljert nettverksinformasjon vises.

Slik finner du MAC-adressen til enheten

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
  2. Finn og trykk på Innstillinger > Wi-Fi.
  3. Trykk på Icn sony menu settings. MAC-adresse vises i listen.