Innstillinger for videokameraet

Slik justerer du innstillingene for videokameraet

1. Aktiver kameraet.
    2. Sveip til Icn sony camera switch video.
    3. Ta hurtig på Icn sony menu settings l for å vise innstillinger.
    4. Velg innstillingen du vil justere, og foreta deretter endringene du ønsker.

Oversikt over videokamerainnstillinger

Farge og lysstyrke

Lysstyrken og fargen kan justeres manuelt når farge- og lysstyrke-ikonet Icn sony cam brightness color vises.

Velge et motiv

Bruk funksjonen for motivvalg til å gjøre kameraet raskt klart for vanlige situasjoner med forhåndsprogrammerte videomotiver. Hver motivinnstilling er beregnet på å produsere best mulig videokvalitet i et bestemt opptaksmiljø.

Icn sony cam cap mode scene selection Av
    Funksjonen for motivvalg er deaktivert, og du kan ta opp videoer manuelt.
    Icn sony camera scene softsnap Mykt snapshot
    Brukes for å ta opp video mot myke bakgrunner.
    Icn sony camera scene landscape Landskap
    Brukes til landskapsvideoer. Kameraet fokuserer på objekter som er langt borte.
    Icn sony camera scene night scene Nattscene
    Lysfølsomheten økes når denne modusen er aktivert. Brukes under dårlige lysforhold. Videoer av gjenstander i rask bevegelse kan bli uskarpe. Hold telefonen i ro eller bruk et stødig underlag. Videokvaliteten blir bedre når du slår av nattmodusen ved gode lysforhold.
    Icn sony camera scene beach snow Strand
    Bruks til videoer av kyst- eller strandmotiver.
    Icn sony cam scene snow Snø
    Brukes under forhold med mye lys for å unngå overeksponerte videoklipp.
    Icn sony camera scene sport Sport
    Brukes til videoklipp av gjenstander i rask bevegelse. Den korte eksponeringstiden minimerer uskarpe bevegelser.
    Icn sony camera scene party Fest
    Brukes til videoklipp innendørs i dårlig opplyste omgivelser. Dette motivet fanger opp bakgrunnsbelysning eller levende lys innendørs. Videoer av gjenstander i rask bevegelse kan bli uskarpe. Hold telefonen i ro eller bruk et stødig underlag.

Videooppløsning

Juster videooppløsningen for forskjellige formater.

Full HD (30 bps)
    1920×1080(16:9)
    Full HD-format (full høydefinisjon) med 30 bilder per sekund og et bildeforhold på 16:9.
    HD
    1280×720(16:9)
    HD-format (høydefinisjon) med et sideforhold på 16:9.
    VGA
    640×480(4:3)
    VGA-format med et 4:3-format.
    MMS
    Spill inn videoer som kan sendes i MMS-meldinger. Opptakstiden for dette videoformatet er begrenset, slik at videofilene kan få plass i en MMS-melding.

Objektsporing

Når du velger et objekt ved å berøre det i søkeren, sporer kameraet objektet for deg.

Smile Shutter™(video)

Bruk Smile Shutter™-funksjonen for å angi hva slags smil kameraet skal reagere på, før du spiller inn en video.