Slik bruker du anropslisten

I anropsloggen kan du vise nylig ubesvarte Icn sony call log header missed call, mottatte Icn sony call log header incoming call og oppringte Icn sony call log header outgoing call anrop.

Slik åpner du anropslisten

1. På Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og trykk på Icn sony app dialer .

Slik viser du ubesvarte anrop

1. Når du har ubesvarte anrop, vises Icn sony call log header missed call på statuslinjen. Dra statuslinjen nedover.
    2. Ta hurtig på Ubesvart anrop.

Slik ringer du et nummer fra anropslisten

• Ta hurtig på nummeret.

Tip

Hvis du vil redigere nummeret før du ringer, berører du og holder nummeret i anropslisten. Deretter tar du hurtig på Rediger nummer før anrop.

Slik legger du til et nummer fra anropslisten i kontaktlisten

1. Berør og hold nede et nummer i anropslisten, og trykk deretter Legg til for en kontakt.
    2. Velg en eksisterende kontakt du vil legge til nummeret for, eller trykk Opprett ny kontakt.
    3. Rediger kontaktopplysningene, og trykk deretter Lagre.

Slik viser du alternativer for anropslisten

• Når anropslisten er åpen, tar du hurtig på Icn sony key menu.

Tip

Du kan også bruke fremgangsmåten ovenfor for å få tilgang til generelle anropsinnstillinger.