Starte enheten for første gang

Det anbefales at du lader batteriet i minst 30 minutter før du starter enheten for første gang. Du kan fortsatt bruke enheten mens den lades. Se Lading av enheten.

Første gang du starter enheten, hjelper en oppsettsveiledning deg å konfigurere grunnleggende innstillinger, tilpasse enheten og logge på kontoene dine, for eksempel en Google™-konto.

Slik slår du på enheten

Sørg for at batteriet er ladet i minst 30 minutter før du slår på enheten for første gang.

Slå enheten på

1. Hold nede på/av-tasten Icn sony key and power k90 til enheten vibrerer.
  2. Skriv inn PIN-koden for SIM-kortet når du blir bedt om det, og ta deretter hurtig på Icn sony text input light enter.
  3. Vent litt mens enheten starter opp.

Tip

Du mottar PIN-kode for SIM-kortet fra nettoperatøren, men du kan endre den senere i innstillingsmenyen. Du kan korrigere eventuelle feiltastinger av PIN-koden for SIM-kortet ved å ta hurtig på Icn sony delete phone number blk.

Slik slår du av enheten

1. Trykk og hold nede på/av-tasten Icn sony key and power k90 inntil valgmenyen åpnes.
  2. På valgmenyen tar du hurtig på Slå av.

Note

Det kan ta en liten stund før enheten slår seg av.