Volum og innstillinger for lyd

Du kan justere varselvolumet samt volumet for musikk- og videoavspilling.

Slik justerer du ringetonevolumet med volumtasten

• Trykk volumtasten opp eller ned.

Slik justerer du medieavspillingsvolumet med volumtasten

• Når du spiller av musikk eller ser på en video, trykker du volumtasten opp eller ned når skjermen er låst.

Slik slår du på vibreringsmodus

• Trykk volumtasten opp eller ned til Icn sony stat sys ringer vibrate vises.

Slik justerer du volumnivåene

1. På Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og trykk på Innstillinger > Lyd og varsling.
    3. Skyv volumglidebryteren inn i ønsket posisjon.

Note

Du kan også trykke volumtasten opp eller ned og deretter trykke på Icn sony smallapps down for å justere volumnivåene for ringetone, medieavspilling eller alarm hver for seg.

Slik angir du at enheten skal vibrere ved innkommende anrop

1. På Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Lyd og varsling.
    3. Dra glidebryteren ved siden av Vibrer også for anrop mot høyre.

Slik angir du en ringetone

1. På Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og trykk på Innstillinger > Lyd og varsling > Ringetone.
    3. Velg et alternativ fra listen, eller trykk på Icn sony browser add og velg en musikkfil som er lagret på enheten.
    4. Trykk på Utført for å bekrefte.

Slik velger du varselslyden

1. På Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og trykk på Innstillinger > Lyd og varsling > Varsellyd.
    3. Velg et alternativ fra listen, eller trykk på Icn sony browser add og velg en musikkfil som er lagret på enheten.
    4. Trykk på Utført for å bekrefte.

Tip

Noen apper har egne spesifikke varselslyder som kan velges fra appinnstillingene.

Slik aktiverer du tastetoner

1. På Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Lyd og varsling > Andre lyder.
    3. Dra glidebryteren ved siden av Tastetoner for tastatur og Berøringslyder mot høyre.