Daydream

Daydream er en interaktiv skjermsparer som automatisk viser farger, bilder eller en fremvisning når enheten er dokket eller lades og skjermen ikke er i bruk.

Note

På en enhet med flere brukere kan hver bruker ha individuelle Daydream-innstillinger.

Slik aktiverer du Daydream-skjermspareren

1. Gå til startskjermen og ta hurtig på Icn sony home apptray normal .
    2. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Skjerm > Dagdrøm.
    3. Dra glidebryteren mot høyre.

Slik velger du innhold til Daydream-skjermspareren

1. Gå til startskjermen og ta hurtig på Icn sony home apptray normal .
    2. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Skjerm > Dagdrøm.
    3. Dra glidebryteren mot høyre.
    4. Velg det du vil vise når skjermspareren er aktiv.

Slik angir du når Daydream-skjermspareren skal startes

1. Gå til startskjermen, og ta hurtig på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Skjerm > Dagdrøm.
    3. Dra glidebryteren mot høyre.
    4. For å aktivere Daydream-skjermspareren umiddelbart, tar du hurtig på Icn sony key menu. Ta deretter hurtig på Start nå.
    5. Hvis du vil angi alternativer for automatisk aktivering, tar du hurtig på Icn sony key menu. Ta deretter hurtig på Når Dagdrøm-modusen skal brukes og velg et alternativ.