Lese og sende meldinger

Meldinger-appen viser meldingene som samtaler, noe som innebærer at alle meldingene som er sendt til eller mottatt fra en bestemt mottaker, vises samlet.

Note

Antall tegn som kan sendes i en enkel melding, varierer og er avhengig av operatøren og språket som brukes. Den maksimale størrelsen på en MMS-melding som inkluderer størrelsen på mediefiler som legges til, er avhengig av operatøren. Kontakt mobiloperatøren hvis du vil ha mer informasjon.

Meldingsoversikt
    1 Gå tilbake til samtalelisten
    2 Ring meldingssenderen
    3 Vise flere valg
    4 Send og motta meldinger
    5 Sende en ferdig melding
    6 Legg til vedlegg

Slik oppretter og sender du en melding

1. På Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal, og deretter finner du og trykker på Icn sony app messaging.
    2. Trykk på Icn sony conv new message.
    3. Skriv inn mottakerens navn eller telefonnummer, eller annen kontaktinformasjon om mottakeren som har blitt lagret, og velg deretter fra listen som vises. Hvis mottakeren ikke ligger inne i kontaktlisten, angir du nummeret manuelt.
    4. Hvis du ønsker å sende en gruppemelding, gjentar du prosedyren som er beskrevet ovenfor for å legge til flere mottakere.
    5. Trykk på Skriv melding og skriv meldingsteksten.
    6. Hvis du vil legge til et vedlegg, velger du det relevante alternativet for vedlegg.
    7. Send meldingen ved å trykke på Icn sony send message button.

Tip

Hvis du avslutter en melding uten å sende den, lagres den som et utkast. Samtalen merkes da med ordet Utkast:.

Slik leser du en mottatt melding

1. På Startskjerm trykker du Icn sony home apptray normal, og deretter finner du og trykker Icn sony app messaging.
    2. Trykk den ønskede samtalen.
    3. Hvis meldingen ikke er lastet ned ennå, trykker du meldingen.

Tip

Alle mottatte meldinger lagres til enhetsminnet som standard.

Slik svarer du på en melding

1. På Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal, og deretter finner du og tar hurtig på Icn sony app messaging.
    2. Ta hurtig på samtalen som inneholder meldingen.
    3. Angi svaret ditt, og ta hurtig på Icn sony send message button.

Slik videresender du en melding

1. På Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal, og finn deretter og ta hurtig på Icn sony app messaging.
    2. Ta hurtig på samtalen som inneholder meldingen du vil videresende.
    3. Berør og hold nede meldingen du vil videresende, og ta deretter hurtig på Videresend melding.
    4. Skriv inn mottakerens navn eller telefonnummer, eller annen kontaktinformasjon om mottakeren som har blitt lagret, og velg deretter fra listen som vises. Hvis mottakeren ikke ligger inne i kontaktlisten, angir du nummeret manuelt.
    5. Rediger eventuelt meldingen, og ta deretter hurtig på Icn sony send message button.

Slik lagrer du en fil som er mottatt i en melding

1. På Startskjerm trykker du Icn sony home apptray normal, og deretter finner du og trykker Icn sony app messaging.
    2. Hvis meldingen ikke er lastet ned ennå, må du trykke meldingen.
    3. Trykk og hold nede filen du vil lagre, og velg deretter ønsket alternativ.