Nødanrop

Enheten støtter internasjonale nødnumre, f.eks. 112 eller 911. Den kan normalt brukes til å ringe disse nødnumrene i alle land, med eller uten SIM-kort, hvis et nett er innen rekkevidde.

Slik ringer du til nødnumre

1. Åpne ringetastaturet.
    2. Tast inn nødnummeret, og trykk deretter på Icn sony btn detail call.

Tip

Du kan ringe et nødnummer også når du ikke har noe SIM-kort satt i, eller når utgående anrop er sperret.

Slik ringer du til nødnumre når SIM-kortet er låst

1. Trykk på Nødanrop.
    2. Tast inn nødnummeret, og trykk på Icn sony btn detail call.

Slik ringer du til nødnumre når enheten er låst

1. Du aktiverer skjermen ved å trykke raskt på strømknappen Icn sony key and power k90.
    2. Sveip mot venstre eller oppover og trykk på Nød-ikonetIcn sony phone onscreen lock button.
    3. Tast inn nødnummeret, og trykk på Icn sony btn detail call.