Redigere tekst

Du kan velge, beskjære, kopiere og lime inn tekst idet du skriver. Du kan få tilgang til redigeringsvalgene ved å ta hurtig to ganger på teksten som er lagt inn. Da blir redigeringsvalgene tilgjengelige i programlinjen.

Programlinje

Følgende handlinger er tilgjengelige i den valgte teksten:

• Klipp ut
    • Kopier
    • Lim inn
    • Del
    • Merk alt

Note

Valget Lim inn vises kun når det finnes tekst som er lagret på utklippstavlen.

Slik velger du tekst

1. Trykk og hold nede på et ord for å markere det.
    2. Du kan dra flikene på begge sider av det markerte ordet for å velge mer tekst.

Slik redigerer du tekst

1. Dobbelttrykk på et ord for å vise applinjen.
    2. Velg teksten du vil redigere, og bruk deretter programlinjen til å utføre de ønskede endringene.