Legge til informasjon om medisinske tilstander og nødstilfeller

Du kan legge til og redigere ICE-informasjon (In Case of Emergency - ved nødstilfeller) i programmet Kontakter. Du kan angi medisinsk informasjon, for eksempel allergier og legemidler du bruker, pluss informasjon om slektninger og venner som kan kontaktes i nødstilfeller. Når ICE-informasjonen er lagt til, er den tilgjengelig fra sikkerhetslåseskjermen. Dette betyr at selv om skjermen er låst med for eksempel PIN-kode, mønster eller passord, kan hjelpemannskaper fremdeles finne ICE-informasjonen din.

Oversikt over In Case of Emergency (ICE - i nødstilfeller)

1 Gå tilbake til den forrige Kontakter-skjermen.
    2 Vis flere alternativer
    3 Vis informasjon om medisinske tilstander og personopplysninger som en del av ICE-informasjonen
    4 Informasjon om medisinske tilstander
    5 ICE-kontaktliste
    6 Opprett nye ICE-kontakter
    7 Bruk eksisterende kontakter som ICE-kontakter

Vise informasjon om medisinske tilstander og personopplysninger som en del av ICE-informasjonen

1. På Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal og deretter på Icn sony app phonebook.
    2. Ta hurtig på ICE (In Case of Emergency – i nødstilfeller).
    3. Ta hurtig på Icn sony key menu, og merk deretter av for Vis personlig informasjon.

Taste inn mobilsvarnummeret

1. På Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal og deretter på Icn sony app phonebook.
    2. Ta hurtig på ICE (In Case of Emergency – i nødstilfeller).
    3. Ta hurtig på Icn sony key menu og deretter på Rediger medisinsk informasjon.
    4. Rediger den ønskede informasjonen.
    5. Når du er ferdig, tar du hurtig på LAGRE.

Slik legger du til en ny ICE-kontakt

1. På Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal og deretter på Icn sony app phonebook.
    2. Ta hurtig på ICE (In Case of Emergency – i nødstilfeller) og deretter på Icn sony creat new ice contact.
    3. Hvis du har synkronisert kontaktene dine med én eller flere kontoer, og du legger til en kontakt for første gang, må du velge kontoen du vil legge til kontakten i. Alternativt kan du ta hurtig på Ingen sikkerhetskopiering hvis du bare vil bruke og lagre denne kontakten på enheten.
    4. Skriv inn eller velg ønsket informasjon for kontakten.
    5. Når du er ferdig, tar du hurtig på LAGRE.

Note

ICE-kontakten må minst ha et telefonnummer som hjelpemannskaper kan ringe til. Hvis enheten din er låst med en sikkerhetslåseskjerm, kan hjelpemannskapene bare se telefonnummeret til ICE-kontakten, selv om annen informasjon om kontakten også er lagt inn i Kontakter-appen.

Slik bruker du eksisterende kontakter som ICE-kontakter

1. På Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal og deretter på Icn sony app phonebook.
    2. Ta hurtig på ICE (In Case of Emergency – i nødstilfeller) og deretter på Icn sony use existing contact ice.
    3. Merk kontaktene du vil bruke som ICE-kontakter.
    4. Når du er ferdig, tar du hurtig på Lagre.

Note

ICE-kontaktene du velger, må minst ha et telefonnummer som hjelpemannskaper kan ringe til. Hvis enheten din er låst med en sikkerhetslåseskjerm, kan hjelpemannskapene bare se telefonnummeret til ICE-kontaktene, selv om annen informasjon om kontaktene også er lagt inn i Kontakter-appen.

Gjøre ICE-informasjonen synlig fra sikkerhetslåseskjermen.

1. På Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal og deretter på Icn sony app phonebook.
    2. Trykk på ICE (In Case of Emergency – i nødstilfeller).
    3. Trykk på Icn sony key menu og deretter på Innstillinger.
    4. Merk av for ICE på låseskjerm.

Note

ICE-informasjonen er synlig fra sikkerhetslåseskjermen som standard.

Slik aktiverer du samtaler til ICE-kontakter fra sikkerhetslåseskjermen

1. På Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal og deretter på Icn sony app phonebook.
    2. Ta hurtig på ICE (In Case of Emergency – i nødstilfeller).
    3. Ta hurtig på Icn sony key menu og deretter på Innstillinger.
    4. Merk av for Aktiver anrop i ICE.

Note

Noen nettverk og/eller tjenesteleverandører støtter kanskje ikke ICE-anrop.