Wi-Fi®

Bruk ‎Wi-Fi®‎-tilkoblinger for å surfe på Internett, laste ned apper og sende og motta e-poster. Når du har koblet til et ‎Wi-Fi®‎-nettverk, husker enheten nettverket og kobler automatisk til neste gang nettverket er innenfor rekkevidde.

Enkelte ‎Wi-Fi®‎-nettverk krever at du logger på en nettside før du får tilgang. Kontakt den aktuelle ‎Wi-Fi®‎-nettverksadministratoren hvis du vil ha mer informasjon.

De tilgjengelige ‎Wi-Fi®‎-nettverkene kan være åpne eller sikret:
    • Åpne nettverk er angitt med Icn sony stat sys wifi signal 4 ved siden av ‎Wi-Fi®‎-nettverksnavnet.
    • Sikrede nettverk er angitt med Icn sony stat sys wifi lock ved siden av ‎Wi-Fi®‎-nettverksnavnet.

Note

Enkelte ‎Wi-Fi®‎-nettverk vises ikke i listen over tilgjengelige nettverk fordi de ikke kringkaste nettverksnavnet (SSID). Hvis du kjenner nettverksnavnet, kan du legge det til manuelt i listen over tilgjengelige ‎Wi-Fi®‎-nettverk.

Slik slår du på Wi-Fi®

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og ta hurtig på Innstillinger.
    3. Dra glidebryteren ved siden av Wi-Fi til høyre for å slå ‎Wi-Fi®‎ funksjonen på.

Note

Det kan ta noen sekunder før ‎Wi-Fi®‎ blir aktiv.

Slik kobler du til et Wi-Fi®-nettverk automatisk

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og ta hurtig på Innstillinger.
    3. Ta hurtig på Wi-Fi. Tilgjengelige ‎Wi-Fi®‎-nettverk vises.
    4. Ta hurtig på et ‎Wi-Fi®‎-nettverk for å koble til det. Angi passord for sikrede nettverk. Icn sony stat sys wifi signal 4 vises i statuslinjen når du er koblet til.

Tip

Ta hurtig på Icn sony key menu og ta deretter hurtig på Skann for å søke etter nye, tilgjengelige nettverk. Hvis du ikke klarer å koble deg til et Wi-Fi-nettverk, skal du se på de aktuelle troubleshooting tips .

Legge til et Wi-Fi®-nettverk manuelt

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og trykk på Innstillinger > Wi-Fi.
    3. Trykk på Icn sony menu add.
    4. Skriv inn Nettverksnavn (SSID)-informasjonen.
    5. Trykk på Sikkerhet-feltet for å velge en sikkerhetstype.
    6. Angi et passord om nødvendig.
    7. Hvis du vil redigere avanserte alternativer som proxy- og IP-innstillinger, merker du av for Vis avanserte valg og redigerer slik du ønsker.
    8. Trykk på Lagre.

Note

Kontakt administratoren for ‎Wi-Fi®‎-nettverket for å få nettverks-SSID og passord.

Øke signalstyrken for Wi-Fi®

Du kan gjøre flere ting for å øke styrken på et ‎Wi-Fi®‎-signal:

• Flytt enheten nærmere ‎Wi-Fi®‎-tilgangspunktet.
    • Flytt ‎Wi-Fi®‎-tilgangspunktet bort fra alle potensielle hindringer eller forstyrrelser.
    • Ikke dekk til ‎Wi-Fi®‎-antenneområdet på enheten (det merkede området på illustrasjonen).
    Ill sony 14ca wifi antenna

Wi-Fi®-innstillinger

Når du er koblet til et ‎Wi-Fi®‎-nettverk eller når det finnes tilgjengelige ‎Wi-Fi®‎-nettverk i nærheten, er det mulig å se statusen til disse nettverkene. Du kan også få enheten til å varsle deg når et åpent ‎Wi-Fi®‎-nettverk registreres.

Hvis du ikke er koblet til et ‎Wi-Fi®‎-nettverk, bruker enheten mobildatatilkobling til å få tilgang til Internett (hvis du har konfigurert og aktivert en mobildatatilkobling på enheten). Ved å legge til en soveinnstilling for ‎Wi-Fi®‎, kan du spesifisere om du ønsker å veksle fra ‎Wi-Fi®‎ til mobildata.

Aktivere Wi-Fi®-nettverksvarsler

1. Slå på Wi-Fi®, hvis det ikke allerede er på.
    2. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
    3. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Wi-Fi.
    4. Trykk på Icn sony key menu.
    5. Ta hurtig på Avansert.
    6. Merk av for Varsling om nettverk.

Vise detaljert informasjon om et tilkoblet Wi-Fi®-nettverk

1. Fra Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Wi-Fi.
    3. Ta hurtig på Wi-Fi®-nettverket som du er koblet til. Nå vises det detaljert nettverksinformasjon.

Legge til en hvileinnstilling for Wi-Fi®

1. Fra Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Wi-Fi.
    3. Trykk på Icn sony key menu.
    4. Ta hurtig på Avansert.
    5. Ta hurtig på La Wi-Fi være på i dvalemodus.
    6. Velg et alternativ.