Slik oppdaterer du enheten

Du bør oppdatere programvaren på enheten for å få de nyeste funksjonene, forbedringene og feilopprettingene, slik at alt fungerer best mulig. Når en programvareoppdatering er tilgjengelig, vises Icn sony stat notify system update på statuslinjen. Du kan også lete etter nye oppdateringer manuelt.

Den enkleste måten å installere en programvareoppdatering på, er å gjøre det trådløst direkte fra enheten. Enkelte oppdateringer er imidlertid ikke tilgjengelige for trådløs nedlasting. Du må bruke Xperia™ Companion-programvaren på en PC eller på en Apple® Mac®-datamaskin for å oppdatere enheten.

Hvis du vil ha mer informasjon om programvareoppdateringer, kan du gå til Programvareoppdatering.

Note

Oppdateringer kan hindres hvis det ikke finnes nok lagringskapasitet. Kontroller at det finnes nok lagringskapasitet før du forsøker på en oppdatering.

Slik ser du etter ny programvare

1. Gå til startskjermen, og ta hurtig på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og ta hurtig på Update Center.

Slik oppdaterer du enheten trådløst

Bruk programmet Update Center for å oppdatere enheten trådløst. Den håndterer både app-oppdatering og systemoppdateringer og kan også bistå ved nedlasting av nye apper som utvikles til enheten. Tilgjengeligheten av oppdateringer via et mobilnett avhenger også av operatøren. Det anbefales at et Wi-Fi®-nettverk brukes istedenfor et mobilnett for å laste ned ny programvare slik at du unngår datatrafikkostnader.

Slik nedlaster og installerer du en systemoppdatering

1. Gå til startskjermen, og ta hurtig på Icn sony home apptray normal .
    2. Finn og ta hurtig på Update Center.
    3. Velg systemoppdateringen som ønskes, og ta deretter hurtig på Last ned.
    4. Når nedlastingen er ferdig, skal du ta hurtig på Installer, og følg instruksjonene på skjermen for å fullføre installasjonen.

Slik nedlaster og installerer du en appoppdatering

1. Gå til startskjermen, og ta hurtig på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og ta hurtig på Update Center.
    3. Velg appoppdateringen som ønskes, og ta deretter hurtig på Oppdatering. Oppdateringen installeres automatisk etter nedlasting.

Slik installerer du en ny app

1. Gå til startskjermen, og ta hurtig på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og ta hurtig på Update Center.
    3. Velg appen som ønskes, og ta deretter hurtig på Installer. Appen installeres automatisk etter nedlasting.

Slik nedlaster og installerer du en systemoppdatering fra varselpanelet

1. Dra statuslinjen nedover for å åpne varselpanelet.
    2. Bla nedover, og velg systemoppdateringen som ønskes, og ta deretter hurtig på Last ned.
    3. Når nedlastingen er ferdig, skal du ta hurtig på Installer, og følg instruksjonene på skjermen for å fullføre installasjonen.

Slik nedlaster og installerer du en appoppdatering fra varselpanelet

1. Dra statuslinjen nedover for å åpne varselpanelet.
    2. Bla nedover, og velg appoppdateringen som ønskes, og ta deretter hurtig på Oppdater. Oppdateringen installeres automatisk etter nedlasting.

Slik installerer du en ny app fra varselpanelet

1. Dra statuslinjen nedover for å åpne varselpanelet.
    2. Bla nedover, og velg appen som ønskes, og ta deretter hurtig på Installer. Den nye appen installeres automatisk etter nedlasting.

Slik oppdaterer du enheten ved bruke av en datamaskin

Du kan laste ned og installere programvareoppdateringer på enheten ved bruk av en datamaskin med en Internett-forbindelse. Du må ha en USB-kabel og en PC eller en Apple® Mac®-datamaskin som kjører Xperia™ Companion-programvaren.

Tip

Hvis du ikke har Xperia™ Companion-programvaren installert på den aktuelle datamaskinen, skal enheten kobles til datamaskinen med en USB-kabel, og følg instruksjonene på skjermen.

Slik oppdaterer du enheten ved bruk av en datamaskin

1. Kontroller at Xperia™ Companion-programvaren er installert på PC-en eller på Apple® Mac®-datamaskinen.
    2. Bruk en USB-kabel for å koble enheten til en datamaskin.
    3. Datamaskin: Start Xperia™ Companion-programvaren. Etter litt tid finner datamaskinen enheten og søker etter ny programvare.
    4. Datamaskin: Hvis det oppdages en ny oppdatering til programvaren, vises det et popup-vindu. Følg instruksjonene på skjermen for å kjøre de aktuelle programvareoppdateringene.

Note

Når enheten kobles til datamaskinen med en USB-kabel, blir du bedt om å installere programvaren eller avbryte hvis du ikke har valgt Ikke vis igjen tidligere.