Slik tar du en skjermkopi

Du ka ta stillbilder of en hvilken som helst skjerm på enheten som skjermkopi. Skjermkopier lagres automatisk i Album.

Slik tar du en skjermkopi

1. Trykk og hold nede på/av-tasten inntil et prompt-vindu vises.
    2. Ta hurtig på Icn sony take screenshot

Tip

Du kan også ta en skjermkopi ved å trykke på av/på-tasten og tasten for volum ned samtidig helt til du hører en klikkelyd.

Slik viser du skjermkopien

• Dra statuslinjen helt nedover, og ta deretter hurtig på skjermkopien som skal vises.

Tip

Du kan også vise skjermkopier ved å åpne Album-appen.