Slik sender og mottar du e-postmeldinger

Scr sony email inbox overview
    1 Vis en liste over alle e-postkontoer og nylige mapper
    2 Skriv en ny e-postmelding
    3 Søk etter e-postmeldinger
    4 Tilgang til innstillinger og alternativer
    5 Liste over e-postmeldinger

Slik laster du ned nye e-postmeldinger

• Når innboksen for e-post er åpen, sveiper du nedover på meldingslisten.

Note

Før du prøver å laste ned nye e-postmeldinger, må du kontrollere at du har en fungerende datatilkobling. Du finner mer informasjon om hvordan du sikrer at datatilkoblingen blir vellykket under Internett- og MMS-innstillinger .

Slik leser du e-postmeldinger

1. Startskjerm tar du hurtig på Appskjermikonet på smarttelefoner fra Sony.
    2. Finn og ta hurtig på E-post.
    3. Dersom du bruker flere e-postkontoer, ta hurtig på Icn sony app email, og velg kontoen som du vil kontrollere, og ta deretter hurtig på Innboks i nedtrekksmenyen. Hvis du vil kontrollere alle e-postkontoene samtidig, tar du hurtig på Icn sony app email, og tar deretter hurtig på Kombinert innboks i nedtrekksmenyen.
    4. Bla opp eller ned og ta hurtig på e-posten som skal leses, i innboksen med e-post.

Slik oppretter og sender du en e-postmelding

1. Startskjerm tar du hurtig på Appskjermikonet på smarttelefoner fra Sony. Finn og ta deretter hurtig på E-post.
    2. Dersom du bruker flere e-postkontoer, ta hurtig på Icn sony app email, og velg kontoen som meldingen skal sendes fra, og ta deretter hurtig på Innboks i nedtrekksmenyen.
    3. Ta hurtig på Icn sony conv new message. Begynn deretter å skrive mottakerens navn eller e-postadresse, eller ta hurtig på Icn sony btn add contact og velg én eller flere mottakere fra kontaktlisten.
    4. Tast inn e-postemnet og meldingsteksten, og ta hurtig på Icn sony menu send holo light.

Slik svarer du på en e-postmelding

1. I innboksen med e-post finner du og tar hurtig på meldingen som du vil svare på. Deretter tar du hurtig på Svar eller Svar alle.
    2. Skriv svar, og ta deretter hurtig på Icn sony menu send holo light.

Slik videresender du en e-postmelding

1. I innboksen med e-post finner du og tar hurtig på meldingen som skal videresendes. Deretter tar du hurtig på Videresend.
    2. Tast inn mottakerens e-postadresse manuelt, eller ta hurtig på Icn sony btn add contact for å velge en mottaker blant kontaktene dine.
    3. Tast inn meldingsteksten, og ta deretter hurtig på Icn sony menu send holo light.

Slik viser du et vedlegg som fulgte med en e-postmelding

1. Finn og ta hurtig på e-postmeldingen som inneholder vedlegget som skal vises. E-postmeldinger med vedlegg er merket med Icn sony email attachment.
    2. Når e-postmeldingen åpnes, tar du hurtig på Last inn. Vedlegget starter nedlastingen.
    3. Når vedlegget er lastet ned, tar du hurtig på Vis.

Slik lagrer du en avsenders e-postadresse i kontaktene dine

1. Finn og ta hurtig på en meldingen i innboksen med e-post.
    2. Ta hurtig på senderens navn, og velg deretter OK.
    3. Velg en eksisterende kontakt, eller ta hurtig på Opprett ny kontakt.
    4. Rediger kontaktopplysningene, og om ønskelig, ta deretter hurtig på Lagre.