Slik velger du mobilnett

Enheten støtter bruken av to forskjellige nettverk samtidig. Du kan velge fra følgende kombinasjoner av nettverksmodus når det finnes to SIM-kort på enheten.

• Ett LTE-nettverk og ett GSM-nettverk
    • Ett WCDMA-nettverk og ett GSM-nettverk
    • To GSM-nettverk

For hver SIM-kort, kan du stille inn enheten til å veksler automatisk mellom mobilnett avhengig av hvilke mobilnett som er tilgjengelige der du befinner deg. Du kan også manuelt innstille enheten til å bruke en bestemt type mobilnettmodus for hvert SIM-kort, f.eks. WCDMA eller GSM.

Forskjellige statusikoner vises i statuslinjen avhengig av typen eller nettverksmodus som du er tilkoblet. Se Ikoner på statuslinjen for å se hvordan de forskjellige statusikonene ser ut.

Slik velger du en nettverksmodus

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Mer ... > Mobile nettverk.
    3. Velg et SIM-kort.
    4. Ta hurtig på Nettverksmodus og velg deretter et nettverksmodus.

Slik velger du et annet nettverk manuelt

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Mer ... > Mobile nettverk.
    3. Velg et SIM-kort.
    4. Ta hurtig på Tjenesteleverandører.
    5. Ta hurtig på Søkemodus, og velg deretter Manuelt.
    6. Velg et nettverk.

Note

Hvis du velger et nettverk manuelt, vil ikke enheten søke etter andre nettverk selv om du beveger deg utenfor rekkevidden til nettverket du valgte manuelt.

Aktivere automatisk nettverksvalg

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og trykk på Innstillinger > Mer ... > Mobile nettverk.
    3. Velg et SIM-kort.
    4. Trykk på Tjenesteleverandører.
    5. Trykk på Søkemodus > Velg automatisk.