Gjenkjenne musikk med TrackID™

Bruk TrackID™-tjenesten for musikkgjenkjenning for å identifisere en sang du hører rundt deg. Spill bare inn en kort snitt av sangen, så får du artist, tittel og albuminformasjon i løpet av noen få sekunder. Du kan kjøpe sanger som er identifisert av TrackID™, og du kan vise TrackID-lister for å se hva TrackID-brukere rundt om i verden søker etter. Best resultat får du ved å bruke TrackID™ i stille omgivelser.

Scr sony trackid overview

1 Vis alternativer for TrackID™
    2 Dra den venstre kanten av skjermen til høyre for å åpne menyen for TrackID™-startskjermen
    3 Identifiser musikken du lytter til

Note

TrackID™-appen og TrackID™-tjenesten støttes ikke i alle land/områder, eller av alle nettverk og/eller tjenesteleverandører i alle områder.

Slik identifiserer du musikk ved hjelp av TrackID™-teknologi

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og ta hurtig på TrackID™, og hold deretter enheten inntil musikkilden.
    3. Ta hurtig på Icn sony app track id. Hvis sangen gjenkjennes av TrackID™-tjenesten, vises resultatet på skjermen.

Tip

Vil du gå tilbake til startsiden for TrackID™, tar du hurtig på Icn sony key and back.

Menyen for TrackID™-startskjermen

Menyen for TrackID™-startskjermen gir deg en oversikt over alle sangene du har spilt inn og identifisert med TrackID™-tjenesten. Herfra kan du også vise sangene dine basert på dagens musikklister og søkehistorikk.

Scr sony trackid homescreenmenu

1 Opprett en TrackID™-profil for Internett
    2 Åpne TrackID™-programmet
    3 Vis søkeresultatlisten
    4 Vis gjeldende musikklister

Slik viser du artistinformasjon for en sang

• Når TrackID™-appen har gjenkjent en sang, tar du hurtig på Artistinfo.

Slik sletter du en sang fra sporloggen

1. Åpne TrackID™-appen, og ta deretter hurtig på Historikk.
    2. Berør og hold navnet på sangen som du vil slette, og ta deretter hurtig på Slett.