Rute for e-postforhåndsvisning

Det finnes en forhåndsvisningsrute for å vise og lese e-postmeldinger. Når funksjonen er aktivert, kan du bruke den til å vise både e-postmeldingslisten og én valgt e-postmelding samtidig.

Scr sony email preview pane overview

Slik endrer du innstillinger for forhåndsvisningsruten for e-post

1. Fra Startskjerm, ta hurtig på App-skjermikonet i Sony-smartelefoner, og finn og ta deretter hurtig på E-post.
    2. Ta hurtig på menyikonet på Sony-smarttelefoner, og ta deretter hurtig på Innstillinger > Delt visning.
    3. Velg et alternativ, eller en kombinasjon av alternativer, og ta deretter hurtig på OK.

Slik leser du e-postmeldinger i forhåndsvisningsruten

1. Kontroller at forhåndsvisningsruten er aktivert.
    2. Åpne e-postinnboks.
    3. Bla opp- eller nedover, og ta hurtig på e-posten du vil lese.
    4. Ta hurtig på delelinjen (som befinner seg mellom e-postlisten og selve e-posten) for å vise e-posten i fullskjermformat.
    5. Ta hurtig på delelinjen på nytt for å gå tilbake til vanlig innboksvisning.