Slik organiserer du e-postmeldinger

Slik sorterer du dine e-poster

1. Startskjerm tar du hurtig på Appskjermikonet på smarttelefoner fra Sony.
    2. Finn og ta hurtig på E-post.
    3. Dersom du bruker flere e-postkontoer, ta hurtig på Icn sony app email, og velg kontoen som du vil sortere, og ta deretter hurtig på Innboks i nedtrekksmenyen. Ta hurtig på Icn sony app email, og deretter hurtig på Kombinert innboks hvis du vil sortere alle e-postkontoene samtidig.
    4. Ta hurtig på Menyikon på smarttelefoner fra Sony. Ta deretter hurtig på Sorter.
    5. Velg et sorteringsalternativ.

Slik søke du etter e-postmeldinger

1. Startskjerm tar du hurtig på Appskjermikonet på smarttelefoner fra Sony. Finn og ta deretter hurtig på E-post.
    2. Dersom du bruker flere e-postkontoer, ta hurtig på Icn sony app email, og velg navnet på kontoen som du vil kontrollere, og ta deretter hurtig på Innboks i nedtrekksmenyen. Ta hurtig på Icn sony app email, og deretter hurtig på Kombinert visning hvis du vil søke i alle e-postkontoene samtidig.
    3. Ta hurtig på Icn sony menu search.
    4. Tast inn søketeksten, og ta deretter hurtig på Icn sony menu search på tastaturet.
    5. Søkeresultatet vises i en liste sortert etter dato. Ta hurtig på e-posten du vil åpne.

Slik viser du alle mappene i én e-postkonto.

1. Startskjerm tar du hurtig på Appskjermikonet på smarttelefoner fra Sony. Finn og ta deretter hurtig på E-post.
    2. Ta hurtig på Icn sony app email, og velg kontoen som kan kontrolleres, dersom flere e-postkontoer brukes.
    3. Velg Vis alle mapper under kontoen som skal kontrolleres.

Slik sletter du en e-postmelding

• Knips meldingen som skal slettes, til høyre i innboksen med e-post.

Slik flytter du en e-postmelding til en annen mappe

1. Knips meldingen som skal flyttes til venstre i innboksen med e-post.
    2. Ta hurtig på Flytt, og velg deretter en mappe.