Slik administrerer du videoinnhold

Slik får du informasjon om filmer manuelt

1. Kontroller at enheten har en aktiv datatilkobling.
    2. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal, og deretter finner du og tar hurtig på Filmer.
    3. Ta hurtig på Alle i kategorien Min samling for å bla til filen du vil ha informasjon om.
    4. Berør og hold nede miniatyrbildet av videoen, og ta deretter hurtig på Søk etter informasjon.
    5. Hvis du blir spurt om det, tillater du at enheten laster ned videoinformasjonen via mobildatatilkoblingen.
    6. Tast inn nøkkelordene til videoen i søkefeltet, ta deretter hurtig på bekreftelsestasten på tastaturet. Alle treff vises i en liste.
    7. Velg et søkeresultat, og ta deretter hurtig på Utført. Nedlasting av informasjonen begynner.

Note

Du kan automatisk få informasjon om videoer som nylig har blitt lagt til hver gang filmer-programmet åpnes hvis du merker alternativet Hent videodetaljer i Innstillinger. Det kan hende at du blir belastet for dataoverføringen.

Tip

Foreta et nytt søk med andre nøkkelord dersom den nedlastede informasjonen ikke er riktig.

Slik sletter du informasjon om en video

1. Fra Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal, og deretter finner du og tar hurtig på Filmer.
    2. Dra den venstre kanten av skjermbildet til høyre for å åpne menyen for filmstartskjermen, og bla deretter gjennom de ulike kategoriene og til videofilen du vil redigere.
    3. Berør og hold miniatyrbildet av videoen, og ta deretter hurtig på Slett informasjon.

Slik sletter du en video

1. På startskjermen tar du hurtig på Icn sony home apptray normal, og deretter finner du og tar hurtig på Filmer.
    2. Dra den venstre kanten av skjermbildet til høyre for å åpne menyen for filmstartskjermen, og bla deretter gjennom de ulike kategoriene og til videofilen du vil slette.
    3. Berør og hold miniatyrbildet av videoen, og ta hurtig på Slett i listen som vises.
    4. Bekreft slettingen ved å ta hurtig på Slett en gang til.