Kundestøtte på enheten

Bruk støtteappen på enheten for å søke i en brukerhåndbok, lese feilsøkingshåndbøker og finne informasjon om programvareoppdateringer og annen produktrelatert informasjon.

Slik får du tilgang til brukerstøtteprogrammet

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og ta hurtig på Icn sony app support, velg deretter ønsket brukerstøtteelement.

Note

Sørg for at en fungerende Internett-tilkobling, helst via ‎Wi-Fi®‎, for å begrense datatrafikkostnadene når støtteappen brukes.

Hjelp i menyer og apper

Noen apper og innstillinger har hjelp som er tilgjenglig i valgmenyen, som vanligvis indikeres med Icn sony key menu i de bestemte appene.

Hjelp oss å forbedre vår programvare

Du kan aktivere sending av bruksinformasjon fra enheten slik at Sony Mobile kan motta anonyme feilrapporter og statistikker som hjelper oss å forbedre vår programvare. Det blir ikke samlet inn personlige opplysninger.

Tillate sending av informasjon om bruk

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og trykk på Innstillinger > Om telefonen > Innstillinger for bruksinfo.
    3. Merk av for Send bruksinformasjon hvis det ikke allerede er merket av for dette.
    4. Trykk på Godta.