Viderekoble anrop

Du kan viderekoble anrop, for eksempel til et annet telefonnummer eller til en mobilsvartjeneste. Du kan også viderekoble anrop som kommer inn på SIM-kort 1 til SIM-kort 2 når SIM-kort 1 ikke kan nåes eller motsatt. Denne funksjonen kalles Dual SIM reachability. Den må aktiveres manuelt.

Slik viderekobler du anrop

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Anrop.
    3. Velg et SIM-kort.
    4. Ta hurtig på Viderekobling og velg et alternativ.
    5. Tast inn nummeret du vil viderekoble anropene til, og ta deretter hurtig på Aktiver.

Slik deaktiverer du viderekobling av anrop

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Anrop.
    3. Velg et SIM-kort.
    4. Ta hurtig på Viderekobling.
    5. Velg et alternativ, og ta deretter hurtig på Deaktiver.

Slik aktiverer du funksjonen Dual SIM reachability

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Doble SIM-innstillinger > Tilgjengelighet for dobbel SIM.
    3. Dra glidebryteren ved siden av Tilgjengelighet for dobbel SIM mot høyre.