Nødanrop

Enheten støtter internasjonale nødnumre, f.eks. 112 eller 911. Den kan normalt brukes til å ringe disse nødnumrene i alle land, med eller uten SIM-kort, hvis et nett er innen rekkevidde.

Slik ringer du til nødnumre

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og trykk Telefon.
    3. Tast inn nødnummeret, og trykk Icn sony call slider answer. Hvis du vil slette et nummer, tar du hurtig på Icn sony input delete.

Tip

Du kan ringe et nødnummer når du ikke har noe SIM-kort satt i, eller når utgående anrop er sperret.

Slik ringer du til nødnumre når SIM-kortet er låst

1. Trykk Nødanrop på låseskjermen.
    2. Tast inn nødnummeret, og trykk Icn sony call slider answer.