Alarm og klokke

Du kan stille inn én eller flere alarmer, og du kan bruke en hvilken som helst lyd som er lagret på enheten, som alarmsignal. Alarmen utløses ikke hvis enheten er slått av. Den utløses imidlertid hvis enheten er i stillemodus.

Klokkeslettformatet som vises for alarmen, er det samme som formatet du velger for generelle klokkeslettinnstillinger, for eksempel 12- eller 24-timersformat.

Alarmoversikt på smarttelefoner fra Sony

1 Gå til alarmstartskjermen
    2 Vis en verdensklokke og juster innstillinger
    3 Gå til stoppeklokkefunksjonen
    4 Gå til tidsurfunksjonen
    5 Åpne innstillingene for dato og klokkeslett
    6 Slå en alarm av eller på.
    7 Vis alternativer
    8 Legg til en ny alarm

Slik stiller du inn en ny alarm

1. Gå til startskjermen og ta hurtig på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og ta hurtig på Alarm og klokke.
    3. Ta hurtig på Icn sonynew window holo dark.
    4. Ta hurtig på Tid, og juster tiden ved å bla opp og ned.
    5. Ta hurtig på Angi.
    6. Du kan redigere andre alarminnstillinger hvis du ønsker det.
    7. Ta hurtig på Ferdig.

Slik utsetter du en alarm når den går

• Ta hurtig på Utsett.

Slik slår du av en alarm når den går

• Skyv Icn sony stat notify alarm til høyre.

Slik redigerer du en eksisterende alarm

1. Åpne Alarm og klokke-appen, og ta deretter hurtig på alarmen du vil redigere.
    2. Utfør ønskede endringer.
    3. Ta hurtig på Ferdig.

Slik slår du av eller på en alarm

• Åpne Alarm og klokke-appen, og dra glidebryteren ved siden av alarmen til av eller på.

Slik sletter du en alarm

1. Åpne Alarm og klokke-appen, og hold deretter fingeren på alarmen du vil slette.
    2. Ta hurtig på Slett alarm, og ta deretter hurtig på Ja.

Slik velger du lyd for en alarm

1. Åpne Alarm og klokke-appen, og ta deretter hurtig på alarmen du vil redigere.
    2. Ta hurtig på Alarmlyd og velg et alternativ, eller ta hurtig på Icn sony alarm music for å velge blant musikkfilene.
    3. Ta hurtig på Ferdig to ganger.

Slik angir du en gjentakende alarm

1. Åpne Alarm og klokke-appen, og ta deretter hurtig på alarmen du vil redigere.
    2. Ta hurtig på Gjenta.
    3. Merk sjekkboksene for de ønskede dagene, og ta deretter hurtig på OK.
    4. Ta hurtig på Ferdig.

Slik aktiverer du vibrasjonsfunksjonen for en alarm

1. Åpne Alarm og klokke-appen, og ta deretter hurtig på alarmen du vil redigere.
    2. Merk av for Vibrering.
    3. Ta hurtig på Ferdig.

Slik angir du at alarmen skal ringe når enheten er i stillemodus

1. Åpne Alarm og klokke-appen, og ta deretter hurtig på alarmen du vil redigere.
    2. Merk av i avmerkingsboksen Alarm i stille modus, og ta deretter hurtig på Ferdig.