Mobilsvar

Hvis abonnementet ditt inkluderer en mobilsvartjeneste, kan innringere legge igjen talemeldinger til deg når du ikke kan svare på anropene. Mobilsvartjenestenummeret er vanligvis lagret på SIM-kortet. Hvis ikke, kan du få nummeret fra tjenesteleverandør og taste det inn manuelt.

Slik taster du inn mobilsvarnummeret

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Anrop > Mobilsvar >Innstillinger for talemelding > Mobilsvarnummer.
    3. Tast inn mobilsvarnummeret.
    4. Ta hurtig på OK.

Slik ringer du mobilsvartjenesten

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og ta hurtig på Telefon.
    3. Hold nede 1.