Slik viser du bilder og videoer

Bruk Album-appen til å vise bilder og spille av videoer som du har spilt inn med kameraet eller for å vise lignende innhold som er lagret på enheten. Alle bildene og videoene vises i et kronologisk ordnet rutenett.

Scr sony album picture grid overview wvga
    1 Ta hurtig på ikonet for å åpne startsidemenyen i Album
    2 Vis menyvalg
    3 En fremvisning av alle dine bilder eller bilder som er lagt til favoritter
    4 Dra venstre kanten av skjermen til høyre for å åpne startskjermmenyen i Album.
    5 Datoen for elementene i gruppen
    6 Ta hurtig på bildet eller videoen du ønsker å vise
    7 Bla opp eller ned for å vise innholdet

Slik viser du bilder og videoer

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og ta hurtig på Album.
    3. Ta hurtig på et bilde eller en video som du ønsker å vise, og ta deretter hurtig på Album > Bare én gang.
    4. Knips mot venstre for å vise neste bilde eller video. Knips mot høyre for å vise forrige bilde eller video.

Note

Hvis du ønsker å endre en app som du har valgt skal være standardappen som alltid åpner bilder eller videoer, tar du hurtig på Innstillinger > Programmer og sveiper over til Alle-kategorien. Deretter velger du appen og tar hurtig på Fjern standardvalg under Start som standard.

Tip

Hvis skjermformatet ikke endres automatisk når du snur enheten sideveis, merker du av i Roter skjerm automatisk under Innstillinger > Skjerm > Skjermrotering.

Slik endrer du størrelsen på miniatyrene

• Når bilder og videoer skal vises i albumet, spre to fingre for å zoome inn eller knip sammen to fingre samme for å zoome ut.

Slik zoomer du i et bilde

• Når et bilde vises, spre to fingre for å zoome inn eller knip sammen to fingre samme for å zoome ut.

Slik starter du en bildefremvisning

1. Ta hurtig på skjermen for å vise verktøylinjene, og ta deretter hurtig på Icn sony key menu > Fremvisning for å starte spilling av alle bildene i et album når et bilde vises.
    2. Ta hurtig på et bilde for å avslutte fremvisningen.

Slik spiller du av en video

1. I Album finner du og tar hurtig på videoen som du vil spille av.
    2. Ta hurtig på Icn sony semc music play normal, og ta deretter hurtig på Filmer > Bare én gang.
    3. Hvis ingen avspillingskontroller vises, tar du hurtig på skjermen for å vise dem. Ta hurtig på skjermen igjen for å skjule kontrollene.

Slik stanser du et videoklipp midlertidig

1. Når et videoklipp spilles, tar du hurtig på skjermen for å vise kontrollene.
    2. Ta hurtig på Icn sony semc music pause normal.

Slik spoler du et videoklipp fremover og tilbake

1. Når et videoklipp spilles, tar du hurtig på skjermen for å vise kontrollene.
    2. Dra indikatoren i fremdriftsfeltet mot venstre for å spole tilbake, og mot høyre for å spole fremover.

Slik justerer du volumet for et videoklipp

• Trykk på volumtasten.