Tilpasse Xperia-tastaturet

Når du skriver inn tekst med skjermtastaturet, kan du åpne innstillinger for tastatur og annen tekstskriving. Her kan du blant annet angi alternativer for skrivespråk, tekstforutsigelse og -korrigering, automatiske mellomrom og raske punktum. Tastaturet kan bruke data fra e-post og andre apper for å lære din skrivestil. Det finnes også en konfigurasjonsveiviser som hjelper deg med å gå gjennom de viktigste innstillingene, slik at du kommer i gang raskere.

Slik får du tilgang til skjermtastaturet

1. Ta hurtig på Icn sony textinput numbers symbols mens du skriver inn tekst med skjermtastaturet.
    2. Ta hurtig på Icn sony menu settings, ta deretter hurtig på Tastaturinnstillinger, og endre deretter innstillingene etter ønske.
    3. For å legge til en skriftspråk for tekstskriving tar du hurtig på Skriftspråk og merker av i de aktuelle avmerkingsboksene.
    4. Ta hurtig på OK for å bekrefte.

Slik endrer du innstillingene for ordforslag

1. Ta hurtig på Icn sony textinput numbers symbolsmens du skriver inn tekst med skjermtastaturet.
    2. Ta hurtig på Icn sony menu settings, og ta deretter hurtig på Tastaturinnstillinger > Ordforslag.
    3. Velg et alternativ.

Slik velger du inntastingsmetode

1. Når du skriver inn tekst med skjermtastaturet, drar du statuslinjen nedover for å åpne varselpanelet. Deretter tar du hurtig på Icn keyboard options.
    2. Velg et alternativ.

Bruke skrivestilen din

1. Trykk på Icn sony textinput numbers symbols mens du skriver inn tekst med skjermtastaturet.
    2. Trykk på Icn sony menu settings, og trykk deretter på Tastaturinnstillinger > Bruk min skrivestil og velg en kilde.

Slik velger du et tastaturoppsett

Note

Tastaturoppsett for skjermtastaturet vil kanskje ikke være tilgjengelige på alle språk.

1. Ta hurtig på Icn sony textinput numbers symbolsmens du skriver inn tekst med skjermtastaturet.
    2. Ta hurtig på Icn sony menu settings og deretter på Tastaturinnstillinger.
    3. Ta hurtig påSkriftspråk og deretter på Icn sony text input kb layout.
    4. Velg et tastaturoppsett.
    5. Ta hurtig på OK for å bekrefte.