Slik finner du en enhet som har blitt borte

Scr sony my xperia

Hvis du har en Google™-konto, kan du bruke Xperia-Internett-tjenesten til å finne og beskytte enheten hvis du har mistet den. Du kan:

• Finne enheten på et kart.
    • Spille av en alarm, selv om enheten er i stillemodus.
    • Låse enheten eksternt og få enheten til å vise kontaktinformasjonen din til den som eventuelt måtte finne den.
    • Som en siste utvei kan du dessuten slette det interne og eksterne minnet til enheten.

Note

my Xperia-tjenesten kan være utilgjengelig i enkelte land og områder.

Slik aktiverer du tjenesten my Xperia

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Sikkerhet > my Xperia > Aktiver.
    3. Merk av i avmerkingsboksen og ta deretter hurtig på Godta.
    4. Hvis du blir bedt om det, logger du deg på Sony Entertainment Network-kontoen din, eller oppretter en ny hvis du ikke har en slik konto.
    5. Aktiver posisjonstjenester på enheten hvis denne funksjonen ikke allerede er aktivert.

Note

For å bekrefte at tjenesten my Xperia kan finne enheten din, går du til myxperia.sonymobile.com og logger på med Google™-kontoen eller Sony Entertainment Network-kontoen som du har konfigurert på enheten.