Daydream

Daydream er en interaktiv skjermsparer som automatisk viser farger, bilder eller en fremvisning når enheten er dokket eller lades og skjermen ikke er i bruk.

Slik aktiverer du Daydream-skjermspareren

1. Gå til startskjermen og ta hurtig på Icn sony home apptray normal .
    2. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Skjerm > Dagdrøm.
    3. Dra glidebryteren ved siden av Dagdrøm mot høyre.

Slik velger du innhold til Daydream-skjermspareren

1. Gå til startskjermen, og ta hurtig på Icn sony home apptray normal .
    2. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Skjerm > Dagdrøm.
    3. Dra glidebryteren ved siden av Dagdrøm mot høyre.
    4. Velg det du vil vise når skjermspareren er aktiv.

Slik angir du når Daydream-skjermspareren skal startes

1. Gå til startskjermen og ta hurtig på Icn sony home apptray normal .
    2. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Skjerm > Dagdrøm.
    3. Dra glidebryteren ved siden av Dagdrøm mot høyre.
    4. Ta hurtig på Start nå for å aktivere Daydream-skjermspareren.
    5. Hvis du vil angi alternativer for automatisk aktivering, tar du hurtig på Når Dagdrøm-modusen skal brukes og velger et alternativ.