Om denne brukerhåndboken

Dette er Xperia™ E4g brukerhåndboken for programvareversjonen for Android™ 4.4.4. Hvis du er usikker på hvilken programvareversjon som kjøres på enheten, kan du kontrollere dette fra menyen Innstillinger. Mer informasjon om programvareoppdateringer finner du under Slik oppdaterer du enheten .

Slik kontrollerer du den gjeldende programvareversjonen på enheten

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Om telefonen > Android-versjon.