Status og varsler

Ikonene i statuslinjen informerer deg om hendelser som for eksempel nye meldinger og kalendervarsler, aktive aktiviteter som for eksempel filnedlasting, og statusinformasjon som for eksempel batterinivå og signalstyrke. Dra ned statuslinjen for å åpne varselpanelet og håndtere varslene.

Slik åpner eller lukker du varselpanelet

Scr 14fo down up notification panel

Slik håndterer du et varsel

• Ta hurtig på varslet.

Avvise et varsel fra varselpanelet

• Plasser fingeren på et varsel og knips mot venstre eller høyre.

Slik sletter du alle varsler fra varselpanelet

• Ta hurtig på Fjern.

Varsellampe

Varsellampen informerer deg om batteristatus og enkelte andre hendelser. Et blinkende hvitt lys angir for eksempel en ny melding eller et tapt anrop.

Ill sony 14fo notification lamp